Certificering Cursus

Herhaal, oefen en verfijn de technieken om Masterson Method Certified Practitioner te worden.

Werk samen met de instructeur van de Certificering Cursus om je certificeringsproces af te ronden, waarna je de Masterson Method© officieel als behandelmethode aan je klanten kunt aanbieden.

De Certificatie Cursus, ofwel de Certification Completion Course (CCC) zoals die in Amerika genoemd wordt, is een twee- tot driedaagse cursus, afhankelijk van het aantal studenten. Tijdens deze cursus herhaalt, oefent en verfijnt de student de technieken samen met de instructeur. Bekwaamheid in alle technieken van The Masterson Method® is een voorwaarde om het Certificaat te verdienen. Wie zijn certificering behaalt, krijgt de titel Masterson Method Certified Practitioner (MMCP).

Opmerking: Deelname garandeert geen certificering. Je moet alle veldwerk vereisten met succes voltooien en door de instructeur als bekwaam worden beschouwd tijdens de cursus voor voltooiing van de certificering.

Data en locaties voor de Certificatie Cursus vind je op deze pagina!

Jim Masterson_the masterson method

Certificering Cursus, voorwaarden

Voordat je deel mag nemen aan de Certificering Cursus moet je:

  • 3 Coaching Cursussen hebben gevolgd;
  • 4-en of 5-en (op een schaal van 1-5) hebben behaald op alle technieken van de Masterson Method tijdens je laatste Coaching Cursus;
  • al je case studies hebben voltooid en deze moeten zijn afgetekend door je Blok 3 mentor;
  • de anatomie-voorwaarde voor certificering hebben voltooid en/of hieraan hebben voldaan;
  • de laatste Coaching Cursus ten minste 3 weken voor de voltooiing van de Certificering Cursus hebben afgerond en al het huiswerk hebben gemaakt.

Cursus overzicht

  • Dit is een twee- tot driedaagse cursus, afhankelijk van het aantal studenten. Studenten herhalen met de instructeur de technieken die tijdens de Veldwerk Cursus zijn geoefend, en dienen te laten zien dat ze vaardig zijn in deze technieken. Daarna leren de studenten aanvullende evaluatie- en lichaamswerktechnieken. Na afronding van de cursus verdient de student de titel Masterson Method Certified Practitioner (MMCP).
  • Inschrijfgeld: $1100

Let op: Deelname garandeert geen certificering. Je moet aan alle eisen voldoen. De instructeur kan je vragen meer case studies te voltooien of meer Coaching Cursussen bij te wonen voordat je opnieuw wordt getest.

Certificering cursus overzicht_Masterson Method Nederland