Wat wij bieden

Cursussen voor iedere paardeneigenaar - van Weekend Seminars tot Masterson Method Certified Practitioner.

De Masterson Method® heeft de relatie tussen paard en eigenaar al voor velen veranderd. Paarden zijn in staat om diepgewortelde spanning in het lichaam los te laten met behulp van zachte aanraking. Tijdens de cursussen van de Masterson Method® leren we je te werken met je paard, niet aan je paard. De methode kan helpen de bewegingsvrijheid en prestaties te verbeteren. Wacht niet om dit met je paard te proberen! Begin thuis met het "Beyond Horse Massage" boek en dvd, verplichte kost overigens vóór deelname aan het Weekend Seminar.

Verdiep je verbinding met je paard door je af te stemmen op zijn subtiele reacties om hem te helpen spanning los te laten. Transformeer je relatie met jouw paard door de basistechnieken van de Masterson Method® te leren tijdens een Weekend Seminar.

Elk van de Masterson Method®-cursussen is heel praktijkgericht, zodat je ook echt wat aan het geleerde hebt. Iedere paardeneigenaar heeft baat bij het Weekend Seminar. Als je daarna geïnteresseerd bent in het verder ontwikkelen van je Masterson Method® kennis, dan is er een Gevorderde 5-Daagse Cursus beschikbaar. Voor degenen die hun eigen bedrijf willen starten en professioneel de Masterson Method® willen gebruiken en inzetten, zijn het Veldwerk en de Certificering Cursus de volgende stappen.

Masterson Method® cursus aanbod

Het Masterson Method® cursus aanbod kent een opbouw die voor iedereen, ongeacht kennis en kunde, gelijk is. De reden is dat het bij deze methode niet alleen gaat om het je eigen maken van de technieken. Minstens zo belangrijk is de afstemming op het paard, het leren herkennen van de kleinste reacties op je aanraking en daar je handelen en de druk waarmee je werkt op afstemmen. De Masterson Methode is in die zin ook echt een eigen methode van werken. Wil je je die eigen maken, dan begint dat bij stap 1: het Weekend Seminar.

Masterson Method_cursus aanbod_weekend seminar Het Weekend Seminar is van waarde voor iedere paardeneigenaar en verzorger. Tijdens het weekend leer je de basistechnieken van de Masterson Methode, waarmee jij je paard kunt helpen spanning los te laten en je dieper met je paard kunt verbinden. Kennis van anatomie is niet nodig en ook hoef je fysiek niet super sterk te zijn.
Masterson Method_cursus aanbod_gevorderde 5-daagse Paarden die aan jouw zorg zijn toevertrouwd, gaan zeker profiteren van jouw deelname aan de Gevorderde 5-Daagse Cursus. Je wordt bedrevener in de technieken van de Masterson Methode die de spanning van je paard helpen verlichten en de mens-paard relatie versterken.
Masterson Method_cursus aanbod_veldwerk Wordt bekwaam in de technieken van de Masterson Methode en in de anatomie van het paard door middel van veel oefenen in de praktijk, waarbij je begeleid wordt door een mentor en een coach. Dit vraagt om toewijding en is de volgende stap om een Masterson Method Certified Practitioner te worden.
Masterson Method_cursus aanbod_certificering Ter afronding van jouw certificatie proces demonstreer je jouw bekwaamheid, leer je nogmaals een aantal nieuwe technieken en verdien je uiteindelijk de titel "Masterson Method Certified Practitioner" (MMCP), waarmee je jouw eigen bedrijf kunt starten en aan de slag kunt gaan.

Hoe wordt je gecertificeerd?

Jim zijn doel was om een paardenmassage opleiding te ontwikkelen die een systematische methode zou bieden, die een verschil zou maken voor het paard, een verschil zou maken voor de eigenaar en trainer en een verschil zou maken in de wereld van paardentherapeuten. Het draait uiteindelijk allemaal om resultaat. Als je een verbetering kunt bereiken in prestaties, beweging en comfort voor het paard, dan bellen klanten je terug.

Een Masterson Method weekend seminar op jouw locatie

Het organiseren van een Masterson Method Weekend Seminar op jouw locatie is een van de meest dankbare ervaringen die je kunt delen met vrienden, familie en liefhebbers van paarden in het algemeen, ongeacht hun voorkeur voor een specifieke discipline. Paarden die tijdens het seminar worden gebruikt, genieten altijd zichtbaar van de Masterson Method® technieken, waarbij we werken met het paard! Lees hier meer hoe je een Masterson Method Weekend Seminar op jouw locatie kunt organiseren.